Mabel Jacobson

Sayasana

Mens Sana in Corpore Sano

ENERGETISCHE MASSAGE - voor spiritueel bewustzijn

 

Wat is energetische massage?

Energetische massage is een verzamelnaam voor massages die invloed hebben  op ons energiesysteem (aura) en worden als helend ervaren.  De effecten zijn op een dieper niveau voelbaar.

 

Wat is ons energiesysteem?

Volgens de auralogie bestaan wij uit meerdere lichamen zoals o.a.:

het etherische lichaam, het emotionele lichaam, het mentale lichaam, het astrale lichaam, het etherisch-causale niveau, het universele-liefdeslichaam het ketherisch-causale niveau.

 

Wat is de aura?

De aura is het energieveld om ons heen en bevat het bewustzijn dat we hebben meegenomen naar de aarde. Het geeft bescherming en is privédomein. Hoe krachtiger de uitstraling, des te meer bescherming. Het afsluiten of blokkeren  van energie van anderen is dan niet meer nodig. In de aura bevinden zich chakra’s.

 

Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn energiecentra die de verbinding vormen tussen het fysieke en het

energetisch-spirituele. Hun werking spreidt zich uit over alle gebieden waaruit wij bestaan: het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en zo verder…….

Bijvoorbeeld het basiscentrum, chakra's op de voeten, navel,  zonnevlecht, hart, keel, derde oog en kruin. Daarnaast bevinden zich chakra’s boven en onder ons lichaam, welke voorbij het fysieke gaan in ruimte en tijd.

 

Filosofie:

Sayasana gaat er vanuit dat wij allen  met elkaar verbonden zijn, maar ook  met alles wat is. In ons dagelijks leven houdt dit in dat alles wat wij zeggen, doen en denken invloed heeft op de ander en uiteindelijk ook op onszelf. Uiteindelijk vloeien alle energieën  samen in ‘Het Veld’. Wij volgen de gedachtegang van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in de metafysica.

 

 

KvK  27.306.839

sayasana@gmail.com

070 - 51 78 519   ·   06 - 121 38 598

Beroepsvereniging VNRT - 1586

www.sayasana.nl

Praktijk Wassenaar - Troelstraweg 30               2241 PS

Praktijk Den Haag - Witte de Withstraat 27      2518 CP

Postadres Wassenaar - Troelstraweg 30           2241 PS

© 1993 - 2015