Mysteriescholen zijn sinds het ontstaan daarvan 2000 jaar geleden en vanwege de menselijke behoefte om kennis te vergroten en uitzonderlijke vaardigheden te ontwikkelen, uitgegroeid naar instituten die natuur, wetenschap en spiritualiteit samenbrengen in besloten groepen. Eeuwen terug was het niet geoorloofd om leringen te volgen van mysteriescholen, zelfs op straffe van de dood, daarom waren vele mysteriescholen in geheim verscholen en waren open samenkomsten verboden.


Moderne mysteriescholen gaan verder op de reeds ingeslagen paden van afgelopen eeuwen. Echter, deelnemers hoeven geen rekening te houden met straf of vervolging.

Wel is toewijding en motivatie een belangrijk gegeven in moderne mysteriescholen.


Ontdek met ons de geheimen van het universum.

Onze Mysterieschool waar men zich al snel vertrouwd en veilig voelt is een plek voor mensen met enige spirituele ervaring en die klaar zijn om nieuwe grenzen te verkennen. Een fijne school waar je in essentie kunt leren en vaardigheden kunt ontwikkelen, kennis over de kosmos en je innerlijke zelf en hoe deze met elkaar verbonden zijn. Het is een plek waar je kunt ontdekken wie je werkelijk bent en mag zijn en hoe je kunt manifesteren. 

Wil je weten wat jouw levensdoel is en hoe alles in het universum werkt?

De Mysterieschool begeleidt jou hierin.


Wij werken met kleine groepen, hooguit 8 deelnemers, zodat wij met volle aandacht voor elkaar, dieper kunnen gaan, qua kennis, zodat wij op een veilige en prettige manier, met gelijkgestemden ons bewustzijn kunnen verruimen en spiritueel kunnen groeien.

Mabel Jacobson